​Færdighæk​

​Når hækken sættes i fuld størrelse opnås afskærmning og læ allerede fra dag et. Som sidegevinst slipper man for tilklipningen som allerede er foretaget af kompetente fagfolk, således skal hækken kun vedligeholdelses klippes.

​​

Når hækken sættes i maj og juni måned er det særdeles vigtigt at hækplanterne leveres med en god jordklump fyldt med rødder for at sikre en hurtig etablering på det nye voksested.

​​

​Rodmassen i jordklumperne frembringes i produktionen af færdighæk med gentagne rodskæringer. Dette sikrer en god etablering og når planterne passes efter forskrifterne gives der oven i købet grogaranti.

​​

De store hækplanter kan også bruges til at skabe spændende ruminddeling omkring terrassen, sandkassen eller andre steder i haveanlægget. I sortimentet findes spændende blomstrende hække, typer med sprudlende efterårs løv og selvfølgelig de klassiske arter som lind og liguster.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt